Mexican Sour

Mexican Sour

MEXICAN SOUR

  • 4 cl Paranubes Rum
  • 3 cl čerstvé citronové šťávy
  • 2 cl cukrového sirupu
  • 2 střiky Angostura Aromatic bitters
  • 1 cl bílku (lze vynechat)

OZDOBA: zástřik citronovou kůrou, koktejlová třešeň
LED: kostky
MÍCHACÍ MÉDIUM: šejkr
SKLENIČKA: sklenka na sour nebo Old Fashioned glass

POSTUP PŘÍPRAVY

  1. Všechny suroviny odměřte do šejkru na kostky ledu.
  2. Důkladně protřepejte.
  3. Přes barové sítko přelijte obsah šejkru do sklenky.
  4. Drink ozdobte a servírujte.

TIP BARMANA

Vaječný bílek můžete použít buď čerstvý či pasterovaný. Sour můžete servírovat do sour glass bez ledu či do Old Fashioned glass na ledové kostky.

Chybí vám potřebné suroviny? Snadná pomoc! Vše seženete zde:

Základní surovina Rum
Období Kdykoli, Letní, Zimní
Objem do 15 cl (short drink)

Kam dál?