Eduard Ondráček
Eduard Ondráček
Ambasador Fenix Drinks pro Jihočeský Kraj
STUDIUM
- SHŠ Podskalská / Vršovická
PRACOVNÍ ZKUŠENOSTI
- Tretter's Bar, Praha: 2000–2001
- Ocean Drive, Praha: 2002–2003
- The Cuban, Londýn: 2005–2007
- Home Kitchen, Praha: 2009–2011
- Black Angel's, Praha: 2009–2010
- AnonymouS Bar, Praha (headbartender): 2013
- Bonvivant's CTC, Praha (zakladatel a spolumajitel): 2013–2017
- Bistro Topinka, Český Krumlova (provozovatel a šéfkuchař): 2020–2021
RÁD JÍM
Složitá otázka pro někoho, kdo rád vaří... koprovka, hoisin bůček, seafood a jakákoliv národní i nadnárodní jídla s nápadem
RÁD PIJU
naturální vína a udržitelné nápoje jakéhokoliv typu; Ramos Gin Fizz, Aviation, Wopratě (neboli Horse's Neck), bezinková limonáda
OBLÍBENÝ SPORT
vaření, udržitelnost a logistika v gastronomii, lukostřelba, turistika a cestování
MOTTO
Vidím dál, stojím na ramenou obrů.