Roasted
Roasted
Soutěžní koktejl Jakuba Janouta (Špejle) z prvního ročníku soutěže Cesta za agáve.
- 5 cl Los Arcos Blanco infuzované jasmínem
- 2 cl sirupu z pečených broskví
- 1 cl bezového cordialu
- 3 cl čerstvé limetkové šťávy
- 2 kapky solného roztoku
- The London Essence Roasted Pineapple Crafted Soda
OZDOBA: jedlé věty
LED: kostky
MÍCHACÍ MÉDIUM: šejkr
SKLENIČKA: highball glass
POSTUP PŘÍPRAVY
- Všechny suroviny odměřte do šejkru na kostky ledu a důkladně protřepejte.
- Přelijte na nový led do sklenice typu highball.
- Dolijte limonádou The London Essence Roasted Pineapple Crafted.
- Drink ozdobte a servírujte.
Základní surovina | Tequila |
---|---|
Období | Letní |
Objem | nad 15 cl (long drink) |
Kam dál?