Spicepirinha

Spicepirinha

SPICEPIRIÑHA

OZDOBA: čerstvá nebo sušená limetka
LED: ledová tříšť
MÍCHACÍ MÉDIUM: přímo do skla
SKLENIČKA: Old Fashioned glass

POSTUP PŘÍPRAVY

  1. Limetku nakrájejte na kostičky.
  2. Pomocí muddleru vymačkejte kostičky limetky na dně sklenky spolu s třtinovým cukrem.
  3. Naplňte sklenku ledovou tříští do tří čtvrtin. 
  4. Odměřte rum.
  5. Důkladně promíchejte barovou lžičkou.
  6. Přisypejte trochu tříště, ozdobte a servírujte.

TIP BARMANA

Recepturu můžete ještě ozvláštnit, když přidáte k limetce a cukru například zralé mango, ananas nebo malý kousek chilli.

Základní surovina Rum
Období Kdykoli, Letní
Chuť Hořká, Sladká
Objem do 15 cl (short drink)

Kam dál?